Eco Systems

Zuiniger verwarmen

Eco Systems uit Hamme is uw verwarmingsspecialist voor de installatie en het onderhoud van condensatieketels, zonneboilers en ventilatie. Wij zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar is afgestemd, zodat u langdurig en zonder zorgen kan besparen op energiekosten. Vraag ons vrijblijvend om advies voor uw renovatie- of nieuwbouwproject.
Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies
P

Installatie en herstelling zonnepanelen

Met fotovoltaische zonnepanelen produceert u gratis elektriciteit. Het systeem omvat steeds een omvormer, en kan uitgebreid worden met een thuisbatterij. Met onze ervaring als installateur raden wij zonnepanelen aan wanneer u een warmtepomp heeft.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in Nieuwkerken-Waas, Sint-Niklaas, Belsele, Sinaai-Waas, Beveren-Waas, Haasdonk, Kallo, Melsele, Vrasene, Elversele, Steendorp, Temse, Tielrode, Daknam, Eksaarde, Lokeren, Appels, Baasrode, Dendermonde, Grembergen, Mespelare, Oudegem, Schoonaarde, Sint-Gillis-Dendermonde, Hamme, Moerzeke, Zele, Waasmunster, Buggenhout, Opdorp, Wichelen, Kalken, Laarne, Denderbelle, Lebbeke, Wieze, Gijzegem en Hofstade.