Eco Systems

Zuiniger verwarmen

Eco Systems uit Hamme is uw verwarmingsspecialist voor de installatie en het onderhoud van condensatieketels, zonneboilers en ventilatie. Wij zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar is afgestemd, zodat u langdurig en zonder zorgen kan besparen op energiekosten. Vraag ons vrijblijvend om advies voor uw renovatie- of nieuwbouwproject.
Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies
S

Installatie en herstelling zonneboilers

Zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler benutten de gratis warmte van de zon voor het verwarmen van water voor uw huis. Hierdoor bespaart u energie, en een lager verbruik van gas of mazout is een besparing op uw energiefactuur.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van zonneboilers waar we trots op zijn

  • Condenserende gasketel geplaatst in garage
  • Hamme
Eco Systems - Condenserende gasketel geplaatst in garage - Hamme
> Meer
P

Installatie en herstelling zonnepanelen

Met fotovoltaische zonnepanelen produceert u gratis elektriciteit. Het systeem omvat steeds een omvormer, en kan uitgebreid worden met een thuisbatterij. Met onze ervaring als installateur raden wij zonnepanelen aan wanneer u een warmtepomp heeft.

Vraag vrijblijvend advies
E

Installatie thuisbatterij

Met een thuisbatterij van Viessmann verbruikt u de opgewekte stroom van uw zonnepanelen maximaal zelf. De thuisbatterij slaat uw zelf geproduceerde zonne-energie op om later te gebruiken. Op deze manier neemt u minder stroom op uit het net en kan u verbruikspieken vermijden met als resultaat: een lagere energiefactuur.

 
Vraag vrijblijvend advies

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in Nieuwkerken-Waas, Sint-Niklaas, Belsele, Sinaai-Waas, Beveren-Waas, Haasdonk, Kallo, Melsele, Vrasene, Elversele, Steendorp, Temse, Tielrode, Daknam, Eksaarde, Lokeren, Appels, Baasrode, Dendermonde, Grembergen, Mespelare, Oudegem, Schoonaarde, Sint-Gillis-Dendermonde, Hamme, Moerzeke, Zele, Waasmunster, Buggenhout, Opdorp, Wichelen, Kalken, Laarne, Denderbelle, Lebbeke, Wieze, Gijzegem en Hofstade.